fbpx

Super fijne Marketing & Sales stage bij Bluebirds

Super fijne Marketing & Sales stage bij Bluebirds

Bluebirds is de aller-allerfijnste plek van Amsterdam. Het is zentrum, een yogastudio plus, plus, plus. Speciaal voor mensen die lekker druk zijn en die alles uit het leven willen halen. Wij hebben een methode ontwikkeld die naast yoga, ook elementen bevat van intense cardio, onthaasten, lifecoaching, kennis over goed eten, inspiratie, beter in je lichaam zitten en een tikkie minder druk in je hoofd zijn. Door middel van ons zentrum en onze website en social media kanalen willen we mensen inspireren af en toe eens stil te staan in hun drukke leven.
Kom jij ons team versterken? Zodat Bluebirds een begrip wordt?

Wij gaan de Bluebirdsblog laten groeien en wij kunnen jouw hulp goed gebruiken voor:

– De Website: Coördinatie van de Bluebirdsblog
– Content: Social Media management, blogposts schrijven, contact met schrijvers
– Marketing & sales; door middel van het opzetten van creatieve acties
en promoties
– En nog veel meer… we zijn een startend bedrijf, je krijgt een kijkje achter de schermen en er is heel veel ruimte voor eigen initiatief. Ook zul je helpen bij alle werkzaamheden om Bluebirds online en offline te laten groeien.

Ben jij een Bluebird?

Je bent gek op schrijven, geïnteresseerd in yoga, mindfulness, coaching en alles wat met een healthy & happy lifestyle te maken heeft. Je werkt graag in een omgeving met veel flexibiliteit. En weet net zoveel downwardfacingdogs, warriors en pigeons als van hashtags, SEO en WordPress.

Wat is Bluebirds?

Bluebirds is een Zentrum voor Body & Mind. Lees meer over ons verhaal. Denk jij dat je ons kunt helpen ons bereik te vergroten? Laat ons dan weten waarom jij een Bluebird bent via iamabluebird@blue-birds.nl en kom snel een lesje volgen!

En oja een Bluebird, dat is een klein blauw vogeltje dat staat voor happiness!