fbpx

Power of Touch Massage Amsterdam

Power of Touchpagina

Iedere maandag van 17:00 – 22:30u 

Alchemy of Touch (deep tissue) Massage
Full body massage met een focus op de dieper gelegen spierweefsels. Een heerlijke massage om directe spanning te verlichten. De massage is een mix van deep tissue, trigger point therapy, holistische massage, trager werk, thai yoga massage en fascia release.
60 min € 59,- / 90 min € 79,-

Aroma Therapie
Heb je stijve spieren, wil je ontspannen, of heb je juist behoefte aan meer energie? Geniet van een full body massage met essential oils. Kies je gemoedstoestand: rustgevend, stimulerend of energiek.
60 min € 59,- / 90 min € 79,-

Honing Bindweefselmassage
Deze krachtige masagevorm stimuleert de doorbloeding en werkt door in de diepere lagen van het bindweefsel. Diepzittende gif-en afvalstoffen worden losgeweekt en afgevoerd. De honingwax wordt direct door de huid opgenomen en voedt in de diepte.
45 min € 50,-

 

 

Rug Massage 
Na een stevige workout of een lange dag achter de computer zijn je rugspieren vaak gespannen en overbelast. Een rugmassage stimuleert de bloedcirculatie en laat de spanning wegvloeien.
30 min 35,-

Marcella Wijnhoff

Tijdens een reis door India kwam ik in aanraking met ‘Alchemy of Touch’. Dit is een mix van verschillende massagetechnieken: holistisch, deep tissue, thai yoga massage, joint release, trager werk en fascia release. Het belangrijkste van deze techniek is de “fluid touch”, door het rocken en shaken van het lichaam, komt verkleefd fascia (bindweefsel) weer los, waardoor spanning verdwijnt.

Na de ‘Alchemy of Touch’ academy, die ik in onder meer in India en Ibiza heb gevolgd, heb ik trainingen gevolgd in Triggerpoint Therapy, Thai Table Massage, Hot Stone Massage, Sport Massage, Bindweefsel Massage en Trager werk.

Naast het masseren bij Blue Birds, masseer ik af en toe bands en artiesten op locatie. Daarnaast werk ik als event organiser bij Cirkus Klauterwerck en begin ik in mei met een aerial yoga teacher training.

Ik ben elke maandagavond te vinden bij Blue Birds Amsterdam, van 17.30 – 22.00u.

Power of Touch Massage Amsterdam
www.poweroftouchmassage.amsterdam
marcella@poweroftouchmassage.amsterdam
T: 06 – 48 90 20 87

poweroftouch2