fbpx

Dit is waarom een massage in de ochtend een goed idee is!

Dit is waarom een massage in de ochtend een goed idee is!

Je kunt op woensdagochtend terecht voor een massage bij ‘Lizanne Holistische Massage’ in het Bluebirds huisje. “Eigenlijk is een massage is op ieder moment van de dag een goed idee. Vaak ben je na de massage wat slaperig, en helemaal in een ontspannen modus terecht gekomen. Dit betekent echter niet dat je de rest van de dag slaperig blijft!” aldus Lizanne.

Lizanne legt ons uit waarom een massage in de ochtend zo’n goed idee is: “Een massage bevordert belangrijke lichaamsfuncties zoals de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen via de lymfe. Ook wordt het zelfherstellende vermogen van ons lichaam gestimuleerd en kun je je na een massage beter concentreren.”

“Een massage is, kortom, een hele relaxte energieboost, met name aan het begin van de dag!” Op woensdagochtend kun je voor een ontspanningsmassage of massagetherapie een afspraak maken bij Lizanne. Stuur een mailtje naar lizanne@wherethemagichappens.today of kijk voor meer informatie en mogelijkheden haar website www.lizannemassage.com.

Lees ook: 
Massages van Lizanne op woensdagochtend