fbpx

Massages van Lizanne op woensdagochtend

Op woensdagochtend kun je terecht voor een Holistische massage bij Lizanne Nuijten. Holistische massagetherapie gaat om de verbinding tussen lichaam, gedachten, emoties, maar bijvoorbeeld ook over verbinding tussen je sociale- en werkende leven. Omdat ze met elkaar in verbinding staan, beïnvloeden ze elkaar.

We vroegen Lizanne of zij wat meer over zichzelf kan vertellen over hoe zij in aanraking kwam met massagetherapie: “Op mijn 18e kreeg ik een rughernia, waarna ik jaren rondgelopen heb met rugklachten. Iedere keer gingen de klachten net niet weg, of kwamen ze weer terug na een tijdje. Tot ik op mijn 24ste de opleiding massagetherapie begon. Door massagetherapie werd ik me ervan bewust dat mijn rugpijn niet alleen een lichamelijke, maar ook een emotionele oorsprong had. Ik leerde om beter mijn lichaam te voelen, zonder daar direct een oordeel over te vellen. Dit heeft me geholpen de klachten meer te accepteren, zodat ze minder mijn leven beheersten.”

Tijdens de massage sessies van Lizanne creëert ze een rustpunt waarin aandacht en verbinding met jezelf centraal staan. “Op die manier kunnen we onderzoeken hoe het met jou gaat, en wat je allemaal tegenkomt.”

“In het fijne huisje van Bluebirds wil ik jou de ruimte geven om bewust te worden van je lichaam. Ik hoop je snel te ontmoeten!”

Kijk voor meer informatie of het boeken van een afspraak op de website van Lizanne www.lizannemassage.com.
Bluebirds Blog Posts (4)