fbpx

Meer rust met meditatie! – Ontmoet de meditatie docenten

Bij Bluebirds vergeet je soms even dat je in de stad bent. Door de fijne sfeer komen vele leden en wij zelf ook, helemaal tot rust. Wij zijn ervan overtuigd dat meditatie meer rust geeft in je leven. Daarom hebben we het rooster uitgebreid met meditatielessen en nieuwe docenten. Om jullie een kijkje achter de schermen te geven, stellen wij onze meditatie docenten graag aan jullie voor. Want wie zijn zij nu eigelijk? Waarom zijn zij gaan mediteren? 

Nieuwsgierig? Lees snel verder! 

Daniella Vons – “Het kostte me een tijdje om uit mijn burn out te komen. Ik kwam erachter dat yoga en meditatie mij konden helpen en mijn mindset compleet kon veranderen. Het leerde me om beter voor mijzelf te zorgen omdat ik beter wist wat ik nodig had. Ik ging op onderzoek uit naar wat mij in eerste instantie in de burn out had gebracht. De combinatie van mijn eigen ervaringen en onderzoek, resulteert in eenvoudige laagdrempelige meditatie lessen die ervoor zorgen dat je met beide voeten op de grond blijft en vooral niet gaat zweven!”

Daniella begeleidt de coaching sessies van de Bluebirds Methode. Nieuwe sessies gaan van start in november.

Stress management meditatie volg je iedere maandagavond van 19:00 – 19:30u voorafgaand aan de Slow Flow Vinyasa les door Daniella.

Nicoline Smalbraak – “Mijn persoonlijke missie is iedereen die bij mijn lessen langskomt, op een laagdrempelige manier te enthousiasmeren voor meditatie. Daarnaast wil ik je, vanwege mijn filosofische achtergrond denk ik, uitnodigen om na te denken over de zin en onzin van het leven, via meditatie. Meditatie is iets wat bij ons past en zo natuurlijk voelt als je er eenmaal mee bezig bent. Ik merk zelf dat het een noodzakelijk tegenwicht is tegen de drukte van deze tijd waarin we leven.”

Volg iedere dinsdagochtend om 8:00u voordat je naar je werk haast een ochtend meditatie van Nicoline! 

Eliane Bernhard – “ We zijn elke dag op zoek naar antwoorden, geluk en afleiding in de wereld om ons heen. Op het moment dat je leert naar binnen keren ga je zien dat alles met elkaar verbonden is en dat jij alles al in huis hebt om jezelf en de wereld om je heen zo in te richten zoals jij dat zelf wilt. Dat niets meer onmogelijk is. Op het moment dat ik hier een aantal jaren geleden zelf achter kwam veranderde dit alles voor mij. Ik leerde wat de chronische pijn in mijn rug en mijn eigen afbrekende patronen betekende, hoe ik met meditatie rust, genezing en kracht in mijn hoofd en lijf bereikte en hoe ik mijn eigen wereld opnieuw kon inrichten. En als ik het kan, kun jij het ook.”

  • Eliane is bewustzijns- en business coach bij Bluebirds. Meer over haar individuele coaching sessies is te lezen op www.creatiecoachamsterdam.nl.  

Blijf na de Vinyasa flow van Tara lekker in Savasana liggen voor een ontspannen Relax Meditatie van 20:15 – 20:45u door Eliane.

Sophia van Sorgen – “Soms lijkt het net – alsof we vergeten zijn dat alles in het leven met elkaar verbonden is. Onze gedachte, emoties en hoe we in de wereld staan is van grote invloed op onze gezondheid. Zelf kreeg ik dat inzicht toen ik ziek werd en mijn eigen pad moest kiezen. Ik heb twee keer kanker gehad. Beide keren vergde het veel van me om te komen waar ik nu ben. Maar ik ben d’r: sterk, gezond en gelukkig.”

  • Sophia is gesprekstherapeut, voedingsdeskundige, meditatie- en ademhalingscoach, reikimaster en regressie therapeut. Lees meer over wat zij doet op www.sophiavansorgen.com.

Pak voorafgaand aan de Yin les van Valence of de SuperLes van Daniella alvast een kussen voor de Healing Meditatie van Sophia van Sorgen van 18:00 – 18:30u.

Anita van Triel – “Door middel van meditatie heb ik leren luisteren naar mijn lichaam, naar mijn mind, naar mijn grenzen en leerde ik steeds beter mijn grenzen bewaken. Meditatie geeft heel veel ruimte. Ik wilde nog meer verdieping en volgde de 8 weekse mindfulness training. Ik heb een fantastische transformatie doorgemaakt. Ik ben niet genezen maar wel geheeld. Ik leef het leven dat ik wil leven. En steeds opnieuw lijkt het leven zich te ontvouwen zoals dit bij me past.”

Iedere zaterdagochtend een goed begin van je weekend met Mindfulness Meditatie van Anita van 10:00 – 11:00u en daarna een Hatha flow les van Hailey!

Geef je op voor de lessen via het rooster!