fbpx

Meet the teacher: Annemarie

Meet the teacher: Annemarie

Elke week laten we jullie kennis maken met een docent. Deze week staat in de spotlight: Annemarie Rozenboom

Mijn ervaring
Ik ben sinds 15 jaar in contact met diverse vormen van yoga en meditatie. Ik ben volledig gecertificeerd Yoga Teacher, Yoga Therapeut en Mindfulness Trainer. Tien jaar geleden ben ik in contact gekomen met Mindfulness en ik heb er nog dagelijks profijt van! Ik ben opgeleid door de Mindfulness goeroe van Nederland: Rob Brandsma bij het Centrum voor Mindfulness. Ik geef wekelijks met veel plezier Mindfulness trainingen bij Bluebirds. Daarnaast geef ik Mindful Yoga. Een les waarin ik mijn ervaringen als yoga docent en Mindfulness trainer laat samensmelten. De yoga versterkt de Mindfulness en de Mindfulness verterkt op haar beurt de yoga ervaring.

Mijn missie is om mensen te helpen meer kwalitatieve aandacht aan hun leven te schenken, van moment tot moment. Mijn motto: “Life is short, better live it fully”.

De les
Mijn les is een fijne flowles met de nadruk op bewustzijn. Dus niet alleen maar volgen wat de teacher doet maar juist opmerkzaam zijn naar je eigen lijf, mind en bewegingen. Het doel is zowel lichaam als geest te trainen om in een „zen” modus te komen. Even afscheid nemen van alle to do’s van de (werk)dag, even rust in je hoofd. Ook leer je je grenzen kennen en respecteren. Het is een ultiem moment om even rust te vinden en aandacht aan jezelf te schenken terwijl je tegelijkertijd je lijf fit houdt.

De les is voor alle levels geschikt: als je al een Mindfulness training hebt gevolgd bij me, kun je deze les als reminder gebruiken, ter versterking van je Mindful oefeningen. Maar de les kan ook een kennismaking zijn met Mindfulness voor iemand die het nog nooit heeft gedaan. Ook mogen alle levels yogi’s instappen, van beginners tot gevorderden. 

Annemarie geeft les op donderdag avond Mindful Yoga van 18.30 tot 19.45u. Ga snel naar Het Rooster om je in te schrijven!