fbpx

Meet the teacher: Chanti Mai

Meet the teacher: Chanti Mai

Maak deze week kennis met onze nieuwe docent: Chanti Mai. Vanaf a.s. woensdag volg je haar speelse Vinyasa les iedere woensdagochtend om 7:30u

“Mijn allereerste aanraking met yoga was in 2004. Ik speelde en reisde met een theatergezelschap door het land en tijdens onze warming up deden we yoga. Dit deden we met de hele crew, van acteur naar lichtman tot aan de decorbouwers toe. En cliché of niet, mijn lichaam verlangde naar meer en mijn geest werd maar al te nieuwsgierig naar deze filosofie. Stapsgewijs begon ik lessen en workshops te volgen en in daarop volgde de teacher trainingen.”

Meditatie en ademhaling als medicijn
“Eind 2013 kreeg ik de diagnose dat ik baarmoederhalskanker had en bleek ik ook nog onverwachts zwanger te zijn. Letterlijk en figuurlijk ervaarde ik Yin en Yang in mijn lichaam; mijn tumor naar het “stervende” en het kindje naar het leven. Ik kreeg een miskraam, maar mede hierdoor werd mijn kans op overleven groter. Het leven zit vol met verrassingen. Alles lijkt zo op elkaar; zwart en wit, goed en kwaad, leven en dood. Allen zo anders, maar de scheiding is flinterdun. Niks is eeuwig, zelfs als je altijd gezond en avontuurlijk hebt geleefd. Mijn ademhalingsoefeningen en meditatie waren op dat moment mijn beste medicijn!”

Yoga voor iedereen
In mijn lessen geef ik je de rust en de ruimte om weer te kunnen spelen met het lichaam.Vol enthousiasme en overgave te leren ontspannen en tegelijk geconcentreerd te zijn; de basis van creativiteit en ontwikkeling die hopelijk mijn studenten zullen meenemen voor de rest van hun werkdag. Van spelen wordt je vrolijk en flexibel, in je hoofd en in je lichaam! 

Iedereen is welkom; groot of klein, dik of dun, oud of jong, beginner of advanced. We leren tenslotte elke dag iets nieuws!

Geef je op via het rooster voor de lessen van Chanti.