fbpx

Meet the teacher: Juni

Elke week zetten wij een van onze docenten in het zonnetje. Deze week is Juni Mok aan de beurt!

Mijn ervaring
Bij toeval kwam ik terecht in mijn eerste yogales in de zomer van 2010. Ik merkte het positieve effect van yoga op mijn fysieke en mentale vitaliteit en al snel werd yoga een deel van mijn dagelijkse leven. Het hielp mij om, om te gaan met mijn drukke leven als een corporate consultant. Het gaf mij meer balans, kracht en acceptatie te vinden. Om mijn practice en kennis te verdiepen, heb ik al snel na deze kennismaking mijn eerste teacher training afgerond en geef ik sindsdien les.

Mijn leven is enorm veranderd, na die eerste les. Yoga heeft geholpen om dingen te relativeren. Ik realiseerde dat het leven kort is, dus  “live your dream and share your passion”. Ik heb mijn corporate baan opgezegd en ben een wereldwijd yoga avontuur aangegaan. Ik heb les gegeven op idyllische, tropische plekken en deelgenomen aan vele teachertrainingen en workshops. Yoga en mindfulness beoefen ik nog dagelijks, en stelt mij in staat om mijn vermogen en geluk te vinden in de dagelijkse dingen en deze verder te ontwikkelen.

Mijn lessen
Ik realiseer door mijn ervaring dat iedere ervaring in het leven haar eigen schoonheid heeft. Voor mij, gaat (yin) yoga om het ontwikkelen van een relatie met jezelf, niet alleen op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel aspect, maar met het geheel. Yin yoga heeft mij geleerd om echt naar binnen te kunnen gaan en daardoor naar mezelf te kunnen luisteren.

Ik hoop graag anderen te inspireren en te helpen om hun eigen kracht en geluk in het leven te vinden. Mijn lessen zijn dynamisch en inspirerend en geven ruimte voor ontwikkeling, zowel op als van de mat.

Juni is geregistreerd bij Yoga Alliance (E-RYT 200 en RYT 500) en geeft naast yin (en yang) lessen ook yoga workshops en Teacher Trainingen om anderen op te leiden tot yin yoga teacher.

Ben jij enthousiast geworden na deze kennismaking? Kom dan een yin yoga les volgen op woensdag of zondag avond om 18.30. Schrijf je snel in via Het Rooster!