fbpx

Body Tuning Treatment met kristallen stemvorken

Body Tuning Treatment met kristallen stemvorken

Sinds juli kun je terecht bij Emily in het Bluebirds huisje voor een Body Tuning Treatment. Met 99,9% zuivere kristallen stemvorken is dit een bijzondere treatment die werkt tot in je energiecentra en chakra’s. Hoe dat werkt? Emily, Private Yogi, vertelt er meer over:

“Inmiddels weten we dat als je diep genoeg in de materie van een levende cel kijkt, je uiteindelijk louter energiefrequenties aantreft, of vibraties. De vibraties van de kristallen stemvorken hebben een effect op de vibraties waaruit je bestaat. En brengen je waar nodig weer ‘in tune’.” aldus Emily.

De stemvorken kunnen je helpen bij diverse klachten: “Een dame die last had van een opgeblazen gevoel en naar eigen zeggen veel boosheid bij zich droeg, voelde na de eerste behandeling haar buik borrelen. Tot haar verbazing. Ze had dat lange tijd niet meer gevoeld en merkte dat het opgeblazen gevoel minder werd in de dagen erna. In de onderbuik bevindt zich het sacraal energiecentrum. De plaats in het lichaam waar gevoelens van tevredenheid, schoonheid en plezier ervaren worden. Dat ‘borrelen’ is een ontspanning of loskomen van een energetische blokkade in de buik.”

Emily komt veel stress gerelateerde klachten tegen: “Mensen hebben het te druk en kunnen niet voldoende herladen. Door slecht of weinig te slapen, een te hoge werkdruk, piekeren of ‘s avonds thuis doorwerken. ‘Ik zou eigenlijk even willen sporten, maar dit en dat moet af omdat..’ Vaak hebben mensen niet door hoe zeer ze uit balans aan het raken zijn.”

Ze werkt met zeven stemvorken van zuiver kristal die afgestemd zijn op de zeven grote energiecentra, de chakra’s, in het lichaam. “Ik laat je kennismaken met de pure vibraties die de stemvorken produceren via het gehoor. En hou de stemvorken in de buurt van en op de energiecentra. Hierdoor werken de vibraties diep door in je lichaam.” Je kunt de vibraties van de stemvorken door je hele lijf ervaren.

Emily gaat met haar cliënten in gesprek om te bepalen waar zij mee zou kunnen helpen.

“Ik bekijk dan welk energiecentrum daarmee correspondeert, of welke chakra’s. Na afloop geef ik adviezen over welke meditatietechniek of yogahoudingen eventueel zou kunnen helpen om hun wensen verder in beweging te krijgen.”

Body Tuning pakt klachten aan bij de bron in je lichaam, je bewustzijn en je onderbewustzijn. Ze zijn met elkaar verweven. Bovendien is een private sound bath uiterst ontspannend. Het is een cadeau aan jezelf! Boek je behandeling of lees hier meer over de treatments.