fbpx

16 november start ons eerste ‘in 30 dagen minder druk’ programma!

16 november start ons eerste ‘in 30 dagen minder druk’ programma!

Druk, druk, druk… Zit jouw agenda zo vol, dat het je soms een beetje veel wordt? Geeft niks, hebben wij ook wel eens last van…

Onze Bluebirds Methode geeft jou in 30 dagen meer rust, energie en geluk. In deze 30 dagen nemen we je mee in de wereld van sporten, yoga, lifecoaching en meditatie voor het bereiken van een rustige geest en een sterker lichaam. Een soort detox voor je leven!

Doorbreek patronen
We doorbreken de oude patronen en verruilen deze voor nieuwe, die een gezond en gelukkig leven ondersteunen. Je hoeft niet lenig te zijn en ook niet ontzettend fit. We vragen enkel je toewijding en enthousiasme om de beste versie van jezelf worden! Stap uit je comfortzone en ga met ons deze uitdaging aan.

Na deze 30 dagen kan je met een schone lei weer verder en krijg je een passend advies voor een vervolgtraject bij Bluebirds.

Op 16 november start onze allereerste Bluebirds groep.

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar dus geef je nu op! Voor onze early birds hebben wij een speciale offer: Probeer nu onze Fresh Start in 30 dagen minder druk voor € 395,- ipv van € 595,- !

Mail voor meer informatie naar iamabluebird@blue-birds.nl

Voor meer informatie: https://blue-birds.nl/over-ons/bluebirds-methode/

Meld je aan op ons facebookevent:https://www.facebook.com/events/898243686925129/