fbpx

Ontspannen met Rock Your World

Ontspannen met Rock Your World

Terwijl we in veel lessen bezig zijn met ons mentale, fysieke en emotionele lichaam, hebben wij ook het doel om meerdere zintuigen te prikkelen in onze studio. Zo willen we bijdragen aan ontspanning en zelfverzorging door het gebruik van geur. Denk bijvoorbeeld aan onze wierook, kamersprays en oliën. Misschien heb je zelfs al eens aan het einde van een les een mini massage gekregen met een fijne essentiële olie. Omdat we geloven in het belang en de kracht van geuren gaan we nog meer ontspannen met Rock Your World.

 

Van onrust naar rust natuurlijke wijze 

Onlangs hebben we Rock Your World verwelkomd in de studio. Het is een nieuw verzorgingsmerk waarbij de aandacht ligt op makkelijk te gebruiken producten voor jouw mind, body and soul. Zo zijn er bijvoorbeeld mooie kamersprays waarbij de ingrediënten zijn samengesteld uit diverse helende kristallen elixers. Hoe bijzonder is dat?!

 

Ontspannen met Rock Your World

Afgelopen 31 januari hebben we een mooie blauwe maanmeditatie georganiseerd samen met de oprichter van Rock Your World, Hanneke Peeters. Omdat we fan zijn van haar merk en de kracht van de kristallen hebben we haar dan ook weer gevraagd om langs te komen. Aanstaande 22 april organiseren we een kristallen lezing en meditatiemiddag om van onrust tot rust te komen.

De middag zal beginnen met een workshop in de theetuin over de diverse stenen en hun krachtige werking. Daarnaast is er mogelijkheid om een persoonlijke lezing te krijgen waarbij je een vraag kunt stellen die je graag zou willen beantwoord krijgen.

Daarna volgt een meditatie waarbij we samen de kracht van de stenen en de stilte in ons lichaam zullen ervaren. Het kan zomaar zijn dat er vragen of verklaringen opkomen of dat je zelfs een bruisende energie voelt opkomen in je lichaam.

Neem jezelf mee naar deze middag om even goed voor jezelf te zorgen en tot rust te komen. Voel je ook vrij om eens te testen met de sprays in de studio! 

Reserveer hier je plekje voor de 22e!

Meer informatie over de werking van essentiële olieën en kristallen vind je hier.

Data: 22 april

Tijd:  14:00 – 16:00

Waar: Bluebirds Amsterdam

Investering: €25, inclusief persoonlijke reading en weekpas

En volg ons ook op social media voor meer updates en evenementen.