fbpx

Ontspannen zwanger met een zwangerschapsmassage!

Ontspannen zwanger met een zwangerschapsmassage!

Ben je zwanger? Verwen jezelf met een heerlijke massage! Door de veranderingen in je hormoonhuishouding en je lichaam kun je sneller moe worden of last krijgen van lichamelijke klachten, zoals pijn in de nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slecht slapen, hoofdpijn en misselijkheid. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. Dankzij een zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling kunnen afnemen.

Door subtiele strijk- en kneedbewegingen wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door moeder en kind. Ook vermindert deze massage kramp in de kuiten bij regelmatige massage van de benen. Vooral tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van diepe ontspanning heel fijn.

Vanaf 12 weken tot het einde van je zwangerschap kan je deze heerlijke massage ervaren. Kom op ons comfortabele massagebed liggen speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen: Elke buik past er in, er is ruimte voor je borsten en fijne ondersteuning voor het bekken. De massage word aangepast aan jouw wensen. We kunnen extra werken op vochtafdrijving, ontspanning en verlichting. De druk is medium tot zacht.

Boek je zwangerschapsmassage bij Roots online via www.roots-treatments.nl, mail hilde@roots-treatments.nl of bel 0619385265.

Op 6 mei gaat een nieuwe 6-weekse cursus Zwangerschapyoga met Emma van start.

Lees ook:
6-weekse cursus zwangerschapsyoga 
Gezonde voeding tijdens en na je zwangerschap!