fbpx

Bluebirds Opening Party: De speech die ik eigenlijk wilde geven…

Bluebirds Opening Party: De speech die ik eigenlijk wilde geven…

YOGA & LUNCH 10-03-2016 Foto's door KIRSTENVANSANTEN- All rights reserved contact before use. -1

De speech die ik eigenlijk had willen geven.

Vrijdag 18 maart hadden we de ‘verlate’ opening van Bluebirds. Dit omdat we direct na de verbouwing zo ontzettend druk waren en het geld eigenlijk ook een beetje op was.

Tijdens mijn stilte retraite bedacht ik me opeens dat we natuurlijk wel moeten vieren dat we open zijn. Dat het ons gelukt is. Dat Bluebirds nu echt bestaat en niet alleen maar een idee is in ons hoofd. Of we het nou redden of niet. Hier zijn we gekomen.

Gelukkig wilde Elise Braas ons helpen met die opening. Elise bedankt! Wat was het mooi vrijdag. Super druk, mensen die belangrijk voor ons zijn, een lied dat speciaal voor Bluebirds werd geschreven en roze cocktails!

En toen kwam dat moment om iets te zeggen. Het moment dat ik het liefst zou wegkruipen in een hoek. De speech. En dan zeg je 3 woorden en vergeet je alles wat je zou willen zeggen zodat je zo snel mogelijk weer ‘uit de picture’ bent. Jan Versteegh zou me helpen met de speech schrijven en oefenen. Want ik had het eigenlijk juist wel een keer goed willen doen. Maar de woorden kwamen nooit op papier. Ik was natuurlijk druk…

Afgelopen zondagochtend, tijdens de yoga & mindfulness les van Willemijn, terwijl ik verwoed mijn gedachten in een denkbeeldig doosje probeerde te stoppen (ja dat doen we daar, super ontspannen, kom maar eens proberen) bedacht ik mij dat ik die speech natuurlijk alsnog kon schrijven. Met 1 voordeel: Ik hoef hem nooit echt te doen. Eureka! Bij deze:

Wow. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Bluebirds is een droom. Mijn droom. Precies wat ik nodig heb. Een rustpunt in mijn drukke leven. En ik hoop dat het ook het rustpunt in jullie leven mag zijn.

Allereerst wil ik natuurlijk Lieske bedanken. Super Lieske. Super compagnon. Onze zelfbedachte signature SuperLes die er zonder haar tomeloze energie niet zou zijn. Sport & Ontspanning in 1 les. Wie wil dat nou niet? Lieske zonder jou zou Bluebirds niets zijn. Jij bent Bluebirds.

En Denise. Lieve Denise. Die met haar Body Stress Release de pijn in mijn gestresste schouder als sneeuw voor de zon liet verdwijnen en die haar praktijk nu vanuit het Bluebirds pand runt. Denise bedankt voor jouw ontzettend fijne energie en hulp.

Nachten hebben we met z’n drieen doorgehaald om de Bluebirds methode uit te denken. Onze coach Ruud heeft met zijn kennis ons 30 dagen programma aangescherpt. En kijk nou eens wat er staat! Ons Bluebirds city retreat helpt daadwerkelijk mensen om zich beter te voelen, minder te stressen, beter te eten, te sporten en te ontspannen. Yay.

En dan natuurlijk Joris. Mijn broer. Je weet wel die met dat haar en die baard. Die ons heeft geholpen met de inrichting. Wow. We vonden hem soms lastig. Soms noemde ik je gestapo, omdat je overal over wilde mierenneuken. Maar wat is het mooi geworden. Juist door dat mierenneuken. Perfect is zo’n rotwoord. Maar perfect dat is het stiekem wel. In ieder geval voor mij. Joris zonder jou zou ik uberhaupt niet weten wat ik moest.

Mijn ouders. Ze zouden al met pensioen moeten zijn. Maar het tegendeel is waar. Klussen, timmeren, verfen, opruimen, schoonmaken. Niks was te gek. Zo fijn dat ik nog steeds op jullie kan bouwen.

De ouders van Lieske, de ouders en zussen van Denise, Sven, de vrienden van Lieske, mijn vrienden, Joost, Eline, Nicolaas, Rick, Charlotte, Bastiaan, Elise, Talisia en Hugo. We hebben zo ontzettend veel hulp gehad. Zonder jullie hadden we onze killing deadline zeker niet gered.

De kanjers van A Million Faces wil ik ook heel graag bedanken, die soms zonder mij de tent moesten draaien, omdat ik op mijn kop iets stond te klussen of weer naar de gamma moest. Talisia die zelfs kwam helpen schilderen op haar vrije zondag. 1000 x dank.

Mijn talenten die ik soms niet kan opnemen omdat dat nou eenmaal niet altijd gaat in een zentrum, die nu verplicht naar yoga moeten en met hun social media kanalen de wereld vertellen over Bluebirds. Wat fijn dat jullie me zo steunen. Bluebirds of geen Bluebirds ik zal er altijd voor jullie zijn.

Ook wil ik heel graag onze teachers van het eerste uur bedanken die met ons het avontuur aan wilden gaan. En natuurlijk ook de nieuwe docenten die zich bij ons aansluiten. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie kennis, energie en creativiteit die ons lesrooster steeds mooier maken. We hebben al 26 lessen en er komt nog veel meer bij. Beloofd.

De mensen die ons Bluebirds huisje komen huren wil ik ook bedanken. Waardoor we vanaf 1 april ook accupunctuur, massages, voedingsadvies, therapie en coaching kunnen aanbieden. Zo worden we nog meer een zentrum.

Daniella die niet alleen yoga en SuperLessen geeft, maar ons ook helpt met onze social media kanalen. Omdat dat nou eenmaal niet meer kan ontbreken in deze tijd. We hebben nog net geen Youtube kanaal. Maar wat niet is dat kan nog komen. Net zoals een vestiging in West en een in LA, retreats in het buitenland en een Bluebirds yoga kleding lijn. Dream big, zoals ik mijn talenten ook altijd vertel.

En dan natuurlijk niet te vergeten. De Bluebirds, onze leden. Tsja zonder jullie was er al helemaal niets mogelijk. Blijf lekker komen en sleep je vrienden mee. We hebben fijne lessen, Over Nights Oats en natuurlijk een lekker kopje thee en de Linda na de les.

Nou ja, zoiets had ik dus willen zeggen. En dat was vast een beetje te lang geweest zoals dat hoort bij een speech. Maar goed. Dream Big. Alles is mogelijk als je maar doorzet. En een Bluebird is een klein blauw vogeltje dat staat voor geluk. En gelukkig dat ben ik. Met jullie allemaal. Dank jullie wel. Voor alle steun. Dat jullie er zijn. En dan had ik wellicht een traantje weg moeten pinken. Maar dat kunnen jullie nu niet zien. Vind ik fijn. Tot snel bij Bluebirds! En vergeet mooie momenten niet te vieren. Want dat is echt leuk.

Liefs Lenneke

Bekijk de foto’s van de Opening Party op onze Facebookpagina!