fbpx

Over ons

De oprichtsters van Bluebirds: Lenneke van Ingen en Aniek Bengevoord

Hoe Bluebirds is ontstaan

Bluebirds is ontstaan vanuit het ondernemende leven van Lenneke van Ingen. Regelmatig ging zij naar het buitenland voor yoga en meditatie om haar drukke leven vol te kunnen houden. Vanuit daar kwam het idee; waarom niet een rustpunt voor de drukke stadsmens in de stad zelf?! In 2016 was het eerste Nest daar, aan een van de leukste pleintjes in Amsterdam Oost. Samen met Aniek Bengevoord, dagelijks manager van alle studio’s in Amsterdam, is Bluebirds inmiddels gegroeid als yogaschool, maar ook als bron van inspiratie voor veel Amsterdammers.

Een rustpunt in de drukte van de stad

Als Master Superles brengt Aniek al haar kennis over het lichaam en de mind samen en hoopt ze andere mensen te inspireren hoe belangrijk goed voor jezelf zorgen is, maar ook om soms goed los te kunnen laten. We zijn in het dagelijks leven vaak al zo streng voor ons zelf! Naast yoga, meditatie en Superles, kun je bij ons ook terecht voor een massage, voedingsadvies, fysio en coaching. Onze ruimtes zijn tevens te huur voor individuele behandelingen of groepstrainingen. Op die manier hopen we voor zoveel mogelijk mensen het rustpunt in het vaak gehaaste stadse leven te kunnen zijn. Laat na je les je telefoon nog even aan de kant en pak een kop thee en een inspirerend boek of tijdschrift.

Sinds in 2019 onze locaties in Amsterdam West en Centrum erbij zijn gekomen en in 2022 in Haarlem, stimuleren we je om de tools die je bij ons leert mee te nemen in je dagelijks leven. In onze winkels vind je inspirerende producten als cadeau voor jezelf of iemand anders. Zijn onze winkels niet bij je in de buurt, kijk dan eens in onze webshop en dan brengen wij jouw ‘little moment of happiness’ gewoon bij je thuis! Wij blijven je graag inspireren en kijken altijd om ons heen voor nieuwe ideeën en samenwerkingen! Neem gerust contact met ons op!

Bluebirds Behind The Scenes

Aniek Bengevoord

Manager Bluebirds

Aniek Bengevoord

Pascalle van Haaften

Studio manager Oost

Pascalle

Margo 

Studio manager West

IMG-20221015-WA0017

Brigitte Keijzer

Studio manager Haarlem

Brigitte

Zou je graag een tikje beter voor jezelf willen zorgen? Word een Bluebird!
Dan geven wij jou de handvatten om je drukke leven onder controle te houden.