fbpx

Pascalle van Haaften – Manager Bluebirds Oost

Pascalle

OVER

Sinds de zomer van 2017 is Bluebirds Oost mijn tweede thuis. Ik weet nog precies hoe ik me voelde toen ik voor het eerst binnenkwam. Geborgenheid, veilig en een gevoel van thuiskomen. Een plek waar ik even uit kon checken van alle drukte, to-do-lijstjes en werk.

Meerdere keren per week lag ik op de mat en mijn enthousiasme voor yoga werd met de dag sterker. Ik besloot een sabbatical te nemen van mijn kantoorbaan als office manager en een yoga teacher training te volgen op Bali. Bij terugkomst stond ik vrijwel direct voor de klas in het vertrouwde Nest.

Vier jaar later sta ik nog steeds met veel liefde op de mat, zowel als student als docent. Ik kan mijn creativiteit en passie voor beweging en mindfulness in mijn lessen kwijt en Bluebirds is een blijvende bron van inspiratie voor mij. De kantoorbaan heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een manager functie in de studio, waar ik mijn organisatorische talent kan laten stralen. Mijn langgekoesterde droom om te werken binnen de yoga wereld is hiermee in vervulling gegaan. Uit leren zal ik nooit, we zijn nu eenmaal ‘forever students’ en Bluebirds biedt een veilige haven waar ik mag blijven groeien.