fbpx

Shiatsu Massage van No-Presurre

Breng je lichaam in balans met Shiatsu massage

Shiatsu is een effectieve manuele therapievorm, die net als acupunctuur, gebaseerd is op de eeuwenoude oosterse geneeskunde. Shiatsu stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en vitaliseert en ontspant lichaam en geest.

No-pressure-shiatsu-therapie-amsterdam

Over mij

Hi! Ik ben Lisanne, jouw Shiatsu therapeut!

Na een jarenlange sportblessure en een constante zoektocht naar een aansluitende behandeling ben ik jaren geleden zelf terecht gekomen bij een shiatsu therapeut. Niet alleen heeft dit mij lichamelijk geholpen, maar merkte ik ook de mentale voordelen van shiatsu.
Het geeft mij rust en ik sta meer in contact met mijn lichaam, waardoor ik beter kan omgaan met stress en andere factoren.

 

Destijds ben ik gestart met de vierjarige IOKAI Shiatsu opleiding onder leiding van Sasaki Sensei en Eloïse Sewell en ik ben nu een gediplomeerd Shiatsu therapeut. Daarnaast heb ik mijn diploma behaald in de Westerse Medische Basiskennis, waardoor ik geregistreerd ben bij de VIS. Hierdoor worden mijn behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een effectieve manuele therapievorm die, net als acupunctuur, gebaseerd is op de eeuwenoude oosterse geneeskunde.

Shiatsu gaat over balans. De eerste stap is je bewust worden van je lichaam en voelen wat er speelt. Samen gaan we aan de slag om dit te bereiken. In de hectiek van alledag of in een periode waarin je leven meer onder druk staat, is het vaak lastig om de tijd of de ruimte te vinden om even stil te staan bij jezelf. Als lichamelijke of geestelijke druk maar lang genoeg aanhoudt, veroorzaakt dit een gevoel van stress, pijn of ongemak. Negeer je dit te lang, dan ontstaan vanuit deze toestand gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld rugklachten, burn-outklachten of slapeloosheid.

Ik zoek naar plaatsen waar de energie niet goed doorstroomt. Door strekkingen, rotaties en druk uit te oefenen op specifieke acupunctuurpunten met mijn duimen en handen kan de natuurlijke lichaamsenergie zich herstellen.
Shiatsu stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en vitaliseert en ontspant lichaam en geest.

Een goede energiebalans zorgt er ook voor dat je weerbaarheid groter is. Invloeden van buitenaf krijgen minder snel vat op je en in die zin werkt Shiatsu preventief.

 

Shiatsu is een effectieve therapie bij:

 • Stress, burn-out & oververmoeidheid
 • Nek, rug -en schouderklachten
 • Migraine
 • Slapeloosheid
 • Moeite hebben met concentreren
 • Zwangerschapsklachten
 • Menstruatiepijn, PMS en overgangsklachten
 • Spijsverteringsproblemen

Maar is ook zeer goed in te zetten bij:

 • Accepteren van en omgaan met verlies
 • Depressieve & psychische problemen
 • Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling
 • Beter contact maken met je gevoel

Een shiatsu behandeling werkt ontspannend en heeft een gunstige invloed op je energiesysteem. Je weerstand wordt versterkt en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Daardoor werkt een shiatsu behandeling ook preventief.

Prijzen

De prijs is 69 euro per behandeling.

De eerste behandeling duurt 90 min. Verdere behandelingen 60 minuten.

 

Wanneer bij Bluebirds?

Elke maandag van 08:00 tot 13:30 uur bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8).

 

Een afspraak maken

Reserveren kan via mijn website: www.nopressure-shiatsu.nl,

door een mail te sturen naar info@nopressure-shiatsu.nl,

of door te bellen naar 0619627933.

 

Contactgegevens

Website: www.nopressure-shiatsu.nl

Email: info@nopressure-shiatsu.nl

Tel: 0619627933