fbpx

Massage door Sim Sidhu

KOM UIT JE HOOFD EN IN JE LICHAAM

Sim

Mijn naam is Sim Sidhu en ik ben yoga-docente en masseuse. De menselijke anatomie heeft mij altijd al gefascineerd en nu werk ik ermee om mensen te helpen met minder spanning door het leven te gaan. Hiervoor is het van belang dat je je bewust wordt van de spanning die je met je meedraagt. Door yoga en massage leer je jouw lichaam beter kennen en leer je beter luisteren naar je lichaam. Uit het hoofd en in het lichaam.

Sim

Ik heb in meerdere jaren verschillende trainingen en opleidingen gevolgd voor zowel yoga als massage. Wat betreft massage combineer ik graag verschillende technieken door met jou te bespreken wat je nodig hebt en door intuïtief het lichaam aan te voelen tijdens de massage. Ik gebruik voornamelijk Thaise technieken om te masseren. Daarnaast maak ik gebruik van voetreflexologie, drukpunten en Thai Yoga Massage-technieken. Waar nodig kan ik je adviseren over hoe je zelf eventueel bepaalde delen van je lichaam aan kunt pakken door bijv. bepaalde yogahoudingen of oefeningen regelmatig te oefenen.

Massages

Je kunt bij mij terecht voor massages van 30, 60 en 90 minuten. Voor de 30 minuten massages geldt dat deze zijn gericht op het onderlichaam, het bovenlichaam of de handen & voeten. Voor een 60 of 90 minuten massage kun je bij mij terecht voor een ontspanningsmassage of een deep tissue massage waarbij ik het hele lichaam masseer. Uiteraard kan de focus liggen op een bepaald deel van het lichaam.

Prijs massage

30 minuten € 35
60 minuten € 60
90 minuten € 80

Rigpa Energetic Healing

Dit is een helende energie-behandeling gebaseerd op de Medicine Buddha teachings, ontwikkeld door Boeddhistische monniken. Hierbij maak ik gebruik van Universele energie om de frequentie van (delen van) jouw lichaam te neutraliseren naar een gezonde staat. Dit heeft effect op jouw fysieke lichaam, maar ook op jouw mentale, energetische en emotionele staat.

Prijs Rigpa Energetic Healing

Een sessie duurt ongeveer 20 minuten en kost € 25.

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Iedere woensdagmiddag masseer ik tussen 13.00 en 17.30 bij Bluebirds West. 

Aanmelden

Voor vragen en reserveringen kun je mij bereiken via simsidhu@gmail.com. Wanneer ik je voor het eerst masseer, is er een intake. Hou er rekening mee dat een eerste afspraak hierdoor wat langer duurt.

Contactgegevens/meer informatie

Voor vragen en reserveringen kun je mij bereiken via simsidhu@gmail.com.