fbpx

Nieuwe superles special: Yoga with Weigths

Nieuwe superles special: Yoga with Weigths

Yoga with weights bij Bluebirds in Amsterdam

Oh yeah! Wij hebben een spiksplinternieuwe les op het rooster staan! Waarom? Omdat we weten dat jij als echte Bluebird houdt van yoga uitdaging. Daarom hebben wij een nieuwe Superles ontwikkeld die een ultieme yogacombo is: Yoga with Weights

Wat is Yoga with Weights?

De naam “Yoga with Weights” verklapt al de inhoud van de nieuwe les: yoga met gewichten. We geven de vinyasa flow een nieuwe dimensie door gewicht toe te voegen aan de houdingen (asana’s). Door 1, 2 of 3 kilo gewichten te gebruiken daag je jezelf extra uit. Bovendien versterk je zo je lichaam én je geest.

Net als bij een “gewone” vinyasa les zal ook bij Yoga with weights de aandacht liggen op de ademhaling en de connectie tussen lichaam en geest. Doordat je extra wordt uitgedaagd, zal je ademhaling dieper worden. Dit draagt bij aan een grotere concentratie en daardoor ook meer ontspanning. Je zal waarschijnlijk wat extra druppels zweten, maar dat is het zeker waard!

De voordelen van Yoga with Weights

Het werken met gewichten tijdens onze vinyasa flow heeft verschillende voordelen, namelijk:

  • het vergroot je bewustzijn van lichaam en geest
  • een betere uithouding
  • je wordt er sterker van
  • je ontwikkelt mooi gedefinieerde spieren (no worries, je wordt geen body builder)
  • het zorgt voor extra calorieverbranding
  • het is ontzettend leuk om te doen!

Superles variatie

Yoga with Weights is een variatie op de oude vertrouwde Superlessen. Dit betekent dat we in de les van volledige inspanning naar volledige ontspanning gaan. Net als bij de oude vertrouwde Superlessen doen we in het tweede gedeelte van de les een aantal yin yoga houdingen. Zo weet je zeker dat je het Bluebirds nest volledig ontspannen verlaat!

Wanneer?

Yoga with Weights wordt op de volgende dagen gegeven:

  • Woensdagavond: 19.00 – 20.00 uur door Hailey
  • Zondagmiddag: 12.15-13.15 uur door Hailey 

Reserveer je Yoga with Weights les!

Deze nieuwe les belooft een leuke en verfrissende draai aan je yoga practice te geven. Reserveer dus snel je spot via de onderstaande link!

RESERVEER JE YOGA WITH WEIGHTS LES HIER!