fbpx

Twee nieuwe yin yogalessen op het Bluebirds rooster!

Twee nieuwe yin yogalessen op het Bluebirds rooster!

2x nieuwe yin yogalessen op het Bluebirds rooster!

Joehoe! Wij hebben goed nieuws! Het rooster is uitgebreid met twee yin yoga lessen. Lees snel verder om te ontdekken op welke dag deze pareltjes op het rooster staan.

Herfst = tijd voor yin yoga

De herfst is dé tijd van het jaar om yin yoga te doen. Tijdens de herfst keert alles in de natuur zich weer naar binnen. Voor de mens geldt dit ook. Het leven dat tijdens de zomer actief en naar buiten gericht was, begin te vertragen en zich naar binnen te keren. De herfst is de tijd om de balans op te maken en je energie te sparen voor de koudere periode.

Yin yoga is de perfecte yoga voor deze tijd van het jaar. De focus tijdens de yin yogalessen ligt namelijk op het creëren van innerlijke balans. De yin yoga houdingen geven de ruimte om los te laten wat niet van jou is. Ook stellen de houdingen en de rust die je vind in de houdingen je in staat om te onderzoeken hoe het met je gaat, wat je voelt en waar je op dat moment in het leven staat. De inzichten die je krijgt op je mat, kun je meenemen in je dagelijks leven. Ze zullen je helpen meer in balans te komen en in contact te staan met jezelf.

2x nieuwe yin yogalessen op het Bluebirds rooster!

Aangezien yin yoga zo’n magische helende werking heeft, en jullie dol zijn op yin yoga, hebben wij ons rooster uitgebreid met twee extra yin yogalessen.

Onze geliefde Valance is weer terug van weggeweest! Op maandagen kun je van 16.00 – 17.15 uur met haar aan de slag.

Vanaf zaterdag 20 oktober kun je van 16.30 – 17.45 uur yin yoga doen met Carmen. Een heerlijke manier om je zaterdagmiddag te besteden!

De nieuwe yin yoga lessen op een rij:

Maandag van 16:00-17:15 met Valence
Zaterdag van 16:30-17:45 met Carmen

Boek je plekje voor de les hier!

 

Zien we je snel in een yin yogales?