fbpx

Verlicht spanningsklachten met een ontspanningsmassage

Verlicht spanningsklachten met een ontspanningsmassage

Op maandagen van 17.00 – 22.30 uur kun je bij Bluebirds een heerlijke ontspannende massage krijgen van Marcella. Zij biedt verschillende soorten massages aan die allemaal helpen om lichaamsspanning los te laten. Of je nu kunstenaar bent of arts, iedereen kan spanningsklachten ervaren. Gelukkig kan Marcella je helpen om hiervan af te komen. Marcella vertelt je hier graag meer over.

Waardoor worden spanningsklachten veroorzaakt?

“Ongeacht of je een kantoorbaan of juist een creatief beroep hebt, iedereen kan spanningsklachten ervaren. Spanning in het lichaam kan door verschillende dingen worden veroorzaakt, zoals stress of een verkeerde werkhouding. Maar ook door te weinig lichaamsbeweging kan spierspanning ontstaan. Een passende ontspanningsmassage zal je helpen om het lichaam soepel en relaxt te maken.”

Vind de juiste behandeling

“Elke massage is verschillend bij mij. Mijn massages worden altijd aangepast aan de  behoefte van de klant. De ene persoon heeft een diepere massage nodig en de andere persoon een meer ontspannende massage om spanning te kunnen loslaten. In gezamenlijk overleg bepalen we welke behandeling het beste bij jou past.

Zo heb ik een keer in Berlijn een Heavy Metal Band gemasseerd. Het merendeel van de bandleden had een zogenaamde “metal head”. Dit is een stijve nek als gevolg van het headbangen. Ik heb alle bandleden een Deep Tissue Massage gegeven om de opgebouwde spierspanning los te maken. Zo konden ze weer onbeperkt headbangen!”

Een behandeling bij Marcella ziet er zo uit

“Al mijn massage sessies combineer ik met fascia release. De ‘fascia’ vormt een driedimensionaal web van bindweefsel dat de structuur van het lichaam steunt.

Door middel van het schudden en schommelen van het lichaam tussen het diepere massagewerk door, ontspant het lichaam en kan de opgebouwde spanning langzaam uit het lichaam wegvloeien.”

Zelf proberen?

“Mensen die twijfelen of een ontspanningsmassage bij mij wat is, adviseer ik om een ontspannende aroma therapiesessie met essentiële oliën te proberen. Zo hebben ze de tijd om langzaam de wennen aan mijn handen en mijn manier van masseren.”

Meer informatie

Marcella is elke maandagavond te vinden in bij Bluebirds. Wil je meer weten over haar behandelwijze? Kijk dan hier.