fbpx

Come Flow with me! Meer Vinyasa Flow bij Bluebirds

Come Flow with me! Meer Vinyasa Flow bij Bluebirds

Flow met Bluebirds!

Ken je die dagen waarbij jij je door jouw To Do list lijkt te zweven. Je verliest het besef van tijd en je bent je niet bewust van wat geweest is en wat nog komen gaat. Dit noemen ze ‘Flow’. En ‘Flow’ maakt gelukkig. Mihaly Csikszentmihalyi wijdde er een heel boek aan. Flow is de staat van bewustzijn waarin je de tijd vergeet. Je voelt je sterk, alert en lijkt zonder moeite handelingen uit te voeren.

Wij houden van flow en we willen er alleen maar meer! Vanaf mei dus meer Vinyasa Flow bij Bluebirds!

Detox flow
De grote voorjaarsschoonmaak is zeker niet alleen voor je huis. Ook je lichaam en geest kunnen na de winter wel een opfrisbeurt gebruiken voor meer ruimte, rust & harmonie. In deze actieve Vinyasa les zitten veel twists voor een innerlijke cleansing. Iedere dinsdagochtend om 7:30u door Roos.

Vinyasa flow
Vinyasa Flow is een vloeiende en krachtige yoga les. Het bestaat uit een variatie van asana’s (yoga houdingen) om zowel lichaam als geest te versterken. Deze vorm van yoga helpt goed om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen, omdat de wat zwaardere en dynamische oefeningen meer aandacht en inspanning vragen. Ook in Vinyasa is de ademhaling een belangrijk onderdeel van de les.

Volg een flow les
Maandag om 19:30u door Daniella
Dinsdag om 16:30u door Ambre
Dinsdagavond 19:30u door Victor (gecombineerd met Yoga Nidra)
Woensdag om 16:30u door Daniella
Woensdagavond Fee Flow Superles om 18:00u door Mika

Geef je op via het rooster!

Foto: Kirsten van Santen