fbpx

Waarom bewustzijnscoaching je leven gaat veranderen

Waarom bewustzijnscoaching je leven gaat veranderen

Als je mij 6 jaar geleden had verteld dat ik bewustzijns coach zou worden had ik je gek aan gekeken en ook niet zo goed geweten wat ik precies onder het woord “bewustzijn” moest verstaan. Dat is nu wel anders en dit heeft ervoor gezorgd dat mijn leven zich in een sneltrein vaart heeft ontwikkeld.

We zijn allemaal de gebruiksaanwijzing verloren

Dat ik coach wil worden weet ik al meer dan 10 jaar. Het is altijd een passie van mij geweest om mensen te inspireren en te motiveren. Voor mij geen leven 40 uur per week starend naar een beeldscherm tussen een aantal vaste muren en een minimale bijdrage aan de wereld. Ik wilde al jong veel reizen en zeker niet voor een standaard leven gaan. Dat was mijn innerlijke kompas die mij riep, dat het tijd was om naar binnen te kijken. En dat heb ik gedaan (en geweten). En ik heb in 5 jaar alles geleerd wat maar los en vast zit over het bewustzijn. En ik kan je vertellen, er is een hele gave wereld waar wij meestal geen weet van hebben!! Waartoe wij allemaal behoren, maar waarvan we onderweg bijna allen de gebruiksaanwijzing van zijn verloren.

Belemmerende patronen en gewoontes

Wij groeien allemaal op met een beperkt bewustzijn. Onze patronen ontstaan al vroeg in ons leven door ouders, school, achtergrond, vrienden en omgeving. Maar je bent zoveel meer dan deze vaak belemmerende gewoontes. Wanneer je aan de slag gaat met een bewustzijns coach word je je hiervan bewust. Vervolgens kun je ze erkennen, accepteren en zelf je leven veranderen. Je wordt je bewust van je innerlijke kracht, geluk en kwaliteiten die je niet meer zag door alle patronen. Je gaat inzien dat alles mogelijk is en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Van overleven naar Leven!

Het uitdagende is dat wij een groot deel van ons leven hebben geleerd dat wij ons lichaam met gevoelens, emoties en gedachten zijn. Wij laten ons leiden door deze signalen, die ons eigenlijk alleen maar vertellen dat we op de goede of op de verkeerde weg zitten. We interpreteren al deze gevoelens en gedachten verkeerd waardoor we ons vaak angstig en niet gelukkig voelen. We durven belangrijke stappen niet te maken en blijven vaak in een bepaalde sluimerstand hangen.

Eenmaal bewust word je nooit meer onbewust

En dat terwijl je met een bewustzijns en creatie coach gaat leren dat jij zelf de baas bent over je interpretatie of inzet van deze gevoelens en gedachten. Je gaat meer voelen en je wordt je bewust van deze processen in je lichaam. Dan ontstaat de mogelijkheid om elk moment, elke seconde van je leven, een nieuwe keuze te maken. Je bent geen slaaf meer van je automatische programma’s. Je gaat leren op een nieuw manier te vertrouwen, te creëren en te beïnvloeden. Ineens is alles mogelijk en krijg je meer grip op de weg die jouw leven aflegt! Daarom is deze coach voor iedereen geschikt, omdat het gaat om het veranderen van je fundamentele basis.

Waar kun je zelf al beginnen?

Lukt het jou om stil te blijven zitten en even goed naar binnen te kijken? We voelen ons vaak onrustig en willen dan graag aan onszelf werken. Toch gunnen we onszelf meestal niet de tijd hiervoor. We stellen het uit en geven andere zaken op onze agenda prioriteit. Dus het begint allemaal bij het afzeggen van die zoveelste afspraak; ga op de bank zittenmet me, myself and I. En kijk eens wat er gebeurt.

Voel jij je aangesproken tot dit verhaal? Gaaf! Dan kun je nu zelf de eerste stap zetten. In een paar sessies kun je jezelf al grote inzichten cadeau doen. Wil je graag eerst even kennismaken? Ik geef iedere woensdagavond om 20.00 uur een meditatieles bij Bluebirds en daarnaast kun je ook gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen via de online agenda.

Ben je nieuwsgierig geworden naar nog meer informatie. Neem dan fijn een kijkje op mijn website

Liefs,

Eliane