fbpx

Yoga in de top 10 sporten van Nederland!

Yoga in de top 10 sporten van Nederland!

Vandaag bracht het NOC*NSF de resultaten van hun jaarlijkse onderzoek naar buiten en wat blijkt? We doen steeds meer aan yoga! Yoga is één van de snelstgroeiende sporten in Nederland.

Volgens het NOC*NSF
“Het aantal Nederlanders dat in 2015 minimaal één keer per week heeft gesport, is ten opzichte van vorig jaar gelijk gebleven. In 2015 lag dit percentage op 59 procent, dat zijn bijna 9 miljoen mensen. Wandelen, fitness in groepsverband, yoga, en vrouwenvoetbal zijn ten opzichte van vorig jaar significant gegroeid.” Aldus de samenvatting van het onderzoek.

Yoga is toch geen sport?
Yoga staat in de top 10 sporten van Nederland. Daarmee is de vraag “Is yoga een sport?” ook direct beantwoord. Volgden we in 2013 nog maar met 300.000 Nederlanders een yogales, in 2014 deden 330.000 Nederlanders dit én in het afgelopen jaar waren er maar liefst 380.000 Nederlanders in de yogastudio te vinden.

Eindejaarsactie
Het lijkt er op dat steeds meer Nederlanders de voordelen van yogalessen hebben ontdekt. Ken jij iemand die nog moet gaan beginnen? We hebben nog tot aan het einde van het jaar onze eindejaarsactie! Sluit nu bij ons een jaarabonnement af met een gigantische korting van € 240,-! Volg nu alle lessen niet voor € 79,00 maar voor € 59,00 per maand!