fbpx

Winter Specials bij Bluebirds!

Winter specials Bluebirds

Winter Specials bij Bluebirds!

Omdat de winter het perfecte moment is voor binnenactiviteiten, hebben wij een aantal winterspecials voor jullie op het rooster gezet! Deze winterspecials zijn yogalessen die net even iets anders zijn dan onze vaste lessen. Zo kun je experimenteren met een andere yogastijl en even helemaal uit je comfortzone komen. Meedoen kan met je Bluebirds abonnement, Bluebirds rittenkaart of via Onefit.

Wij hebben de volgende drie specials in de aanbieding:

Mannenyoga

Word jij soms ook zo afgeleid door al die vrouwen om je heen in een yogales? Wij hebben de oplossing!

In deze les focussen we ons vooral op het versterken van ons core en het vergroten van de flexibiliteit. Naast de fysieke voordelen gaan deze lessen je mentale vermogen zoals concentratie en focus verbeteren. Zowel voor beginners als ervaren yogi!

En nee, vrouwen zijn niet welkom:)

Wanneer? 15 november 2018
Hoe laat? 19.30 – 21.00 uur
Door wie? Amber van Hulst

Boek je les hier!

Critical alignment yoga

Het doel van Critical Alignment Yoga is om spierspanning los te laten. Daarom ligt de nadruk in een les Critical Alignment Yoga op het in “alignment” (uitlijnen) brengen van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je lichaam spanning loslaat en weer licht en flexibel aanvoelt. Daarnaast worden in Critical Alignment ook actieve (maar rustige) houdingen gedaan die zorgen voor een gezonde en actieve lichaamshouding. Je gebruikt props tijdens de les die je helpen om in alignment te komen.

Wanneer? 22 november 2018
Hoe laat? 19.30 – 21.00 uur
Door wie? Nell Berger 

Boek je les!

 

Dans Yoga

Winter specialDe naam verklapt het al, Dans Yoga is yoga en dans in één! Tijdens deze special leer je om eenvoudige combinaties van yogahoudingen uit te voeren in een flow op muziek. De mix van yoga en dans zorgt voor een groter bewustzijn, wat eraan bijdraagt dat je dans meditatief wordt, je kunt onthaasten en je veel plezier zal hebben!

Wanneer? 29 november 2018
Hoe laat? 19.30 – 21.00 uur
Door wie? Nanda van Praag

Boek je les!