fbpx

Workshop Succesvol Veranderen – Goede voornemens die wel stand gaan houden

Workshop Succesvol Veranderen – Goede voornemens die wel stand gaan houden

Wil je gezonder eten, minder geld uitgeven, afvallen, minder alcohol drinken of meer sporten? Ben je ook al jaren het nieuwe jaar begonnen met een goed voornemen? Maar was je goede voornemen al gebroken voordat je de lege champagneflessen naar de glasbak hebt kunnen brengen? Leer goede voornemens maken die je wel volhoudt!

Je bent niet de enige! 75% van de Nederlanders heeft zijn goede voornemen al gebroken voor 15 januari, en 30% weet aan het eind van het jaar niet eens meer dat hij aan het begin van het jaar een goed voornemen had. We zouden het allemaal graag anders doen, maar weten niet waar te beginnen en hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

In deze workshop Succesvol Veranderen gaan we aan de slag met jouw goede voornemens en doelen voor 2017. We gaan dieper in op wat nodig is om doelen te bereiken en gebruiken de tools die door managers en ondernemers worden gebruikt om hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken!

In deze workshop kom je erachter

  • Hoe je jouw dag het beste in kunt delen om doelen te bereiken
  • Welke tools je kunnen helpen bij het focussen op jouw doel
  • Wat belangrijk is in het formuleren van jouw doel voor 2017
  • Waarom je jouw doelen eerder niet hebt kunnen behalen en hoe kleine aanpassingen ervoor zorgen dat je dit wel gaat halen.

Bluebirds Coaching
Daniella is yogadocent en Bluebirds Coach en begeleidt deze workshop. “Na een burn-out was een ding duidelijk: Dit gaat mij nooit meer overkomen! Ik ben op zoek gegaan naar de reden waardoor ik in die situatie terecht kwam en heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun leven beter, rustiger en gezonder in te delen. Dit doe ik door middel van yoga, meditatie en coaching sessies van Bluebirds Coaching.”

Wanneer? 14 januari 2017 van 12:30 – 14:00u
Door wie? Daniella Vons
Voor wie? Iedereen die zich nu echt aan zijn goede voornemen wil houden!
Investering? €15,- of geef je op via OneFit

Geef je op!