fbpx

Workshop – Wat zit er achter je verslavingen?

Workshop – Wat zit er achter je verslavingen?

We krijgen er bijna allemaal vroeg of laat wel een keer mee te maken: verslavingen. En vaak zijn we ons hier niet eens echt van bewust.  Je hebt de overtuiging dat je echt wel zonder alcohol, roken, chocola, sex, sporten, shoppen, Netflix, Facebook, externe liefde, Tinder of andere verleidingen kan. Maar soms kom je op een punt dat je elke zondag, terugkijkend op de week, beseft dat je toch weer in de verleiding bent gekomen en dus eigenlijk stiekem niet zonder kunt.

In veel gevallen hebben we meerdere verslavingen die ons elk wat anders zouden kunnen vertellen, mits we bereid zijn om te stoppen met deze vertrouwde patronen. Maar dat is vaak de reden dat we hier niet mee kunnen stoppen en iedere keer weer in de verleiding komen. We willen deze stemmen niet horen. Dus razen we maar door en grijpen we alle externe afleidingen met beide handen aan.

In deze workshop gaan wij kijken wat er achter jouw verslaving(en) zit en wat je daarmee kunt doen. Je besluit vervolgens zelf wat je hiermee wilt gaan doen. Uiteraard worden er tools aangereikt om je hierbij te helpen om op een bewuste manier met je verslavingen om te gaan en/of af te komen.

Lees meer over verslavingen in de blog van Eliane.

Wanneer?  26 mei 19:00 – 20:30u
Wie? Eliane Bernhard
Voor wie? Iedereen die aan de slag wil met bewustwording!

Geef je hier op!

Lees ook: 
Wat zit er achter onze verslavingen?
Waarom bewustzijnscoaching je leven gaat veranderen!