fbpx

Yoga for kids en voor jezelf!

Yoga for kids en voor jezelf!

Tijd voor jezelf nemen kan een grote uitdaging zijn zeker met een gezin! Yoga kan helpen de rust in jezelf te vinden, niet alleen bij volwassenen, ook bij kinderen. Vanaf vrijdag 8 september hebben we daarom Yoga for Kids en Super Flow in beide Bluebirds zalen.

Yoga for Kids
Yogalessen voor kinderen zijn anders van opzet dan de lessen voor volwassenen. De lessen hebben steeds een ander thema, zijn speelser en afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Aan de hand van een verhaal wordt het kind meegenomen naar verschillende yogahoudingen, visualisaties, mindfulness oefeningen en is er ook ruimte voor creativiteit door middel van zelfexpressie. De lessen helpen kinderen bij een betere concentratie, meer zelfvertrouwen, energie en positief zijn, acceptatie, liefde voor zichzelf en het accepteren van anderen.

Super Flow
Deze Vinyasa Flow is een vloeiende en krachtige yoga les. Het bestaat uit een variatie van asana’s (yoga houdingen) om zowel lichaam en als geest te versterken. Deze vorm van yoga helpt goed om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen, omdat de wat zwaardere en dynamische oefeningen meer aandacht en inspanning vragen.
Lees meer over Vinyasa Flow.  

Wanneer? Iedere vrijdag van 16:00u – 17:00u
Door wie? Super Flow door Aiki en Yoga voor Kids door Perla
Investering? Voor ouders onze eigen tarieven. Voor de kids: €12,50 voor een losse les, 10 lessen voor €99,- en een losse les voor ouder en kind samen €25,-
Waar? Bluebirds
Voor wie? Iedere ouder die een moment voor zichzelf nodig heeft en kinderen tussen de 7 t/m 12.

Boek je les via het rooster!