fbpx

Yoga voor het goede doel tijdens YogaNacht!

Yoga voor het goede doel tijdens YogaNacht!

Op zaterdag 10 september staat de Amsterdamse nacht in het teken van yoga tijdens de allereerste editie plaats van YogaNacht Amsterdam! Een nacht waarbij meer dan 40 Amsterdamse yogastudio’s en yoga gerelateerde bedrijven voor het eerst samenwerken en hun deuren tegelijkertijd openen voor geïnteresseerden, zodat voor één nacht heel Amsterdam in het teken staat van yoga. Alle stadsdelen in Amsterdam zijn vertegenwoordigd: Noord, Oost, Centrum, Zuid en West. Het beloofd een inspirerende avond te worden met een rijk gevuld programma. 

Ook wij openen onze deuren met een Superles van Aniek, Vinyasa yoga van Daniella, een inspiratiesessie Sport & Voeding door Loka Voeding en Mindfulness van Anita. Het rooster is hier te vinden.  

Een deel van de opbrengsten van YogaNacht gaat naar Stichting ‘Because We Carry’. De stichting begon als een initiatief om draagdoeken uit te delen aan vluchtende moeders en kinderen op Lesbos, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veel groter project. Tijdens jouw avond yogastudio’s hoppen draag jij jouw steentje bij aan dit bijzondere project. 

De lessen tijdens YogaNacht zijn alleen toegankelijk met een ticket. De tickets zijn verkrijgbaar via de website www.yoganacht.nl.  Ga snel naar de website om meer te weten te komen over het festival, dan doen we samen een dansje op de afterparty!