fbpx

Yoga & Mindfulness

 

Yoga & Mindfulness is een combinatie van dynamische Kundalini- en verzachtende Yin yoga. Waar zowel tijdens, als na de fysieke yoga-houdingen een vorm van Mindfulness wordt beoefend.

De les begint met actieve Kundalini Yoga om ons lichaam wakker te schudden, te reinigen en te versterken. Mogelijk (onbewust) opgedane stress en ballast wordt op een natuurlijke wijze opgeruimd.
Het vertragen hierna, door middel van verzachtende Yin houdingen, doet je lichaam en geest volledig ontspannen. Er ontstaat ruimte en rust in je hart en hoofd.
De meditatie aan het einde biedt jou de mogelijkheid gevoelens en gedachtes vanaf een afstand te observeren. Zodat je inzicht krijgt in hoe jouw gedachtegoed werkt en wat voor invloed dit heeft op jouw dagelijks handelen. Vanuit deze neutrale staat van zijn, ben je beter in staat jouw gevoelens/gedachtes te ‘scannen’ en te waarderen op belangrijkheid, positief, negatief, afleidend, beangstigend of inspirerend. Dit schept ruimte voor nieuwe inzichten en keuzes die beter bij jou passen.

Oftewel: een ideaal moment om op zondagochtend de week mee af te sluiten en volledig opgeruimd, opgeladen, met nieuwe inzichten en inspiratie een nieuwe week tegemoet te gaan!

De Yoga & Mindfulness les Yoga wordt geleid vanuit de nieuwe Energy 24-13. Werkend vanuit deze nieuwe energie kan het proces van bewustwording versnellen.

Geef je hier op voor Yoga & Mindfulness!

Lees meer over Yoga & Mindfulness:
Iedere zondag Yoga & Mindfulness
Yoga & Mindfulness: Welkom in centrum hart