fbpx

Yoga Nidra XL | 9 juli 16:30 – 18:30u

In New York is het al een ware hype en een van de drukst bezochte lessen. En nu heeft ook Amsterdam  het gelukkig ontdekt; Yoga Nidra.

Yoga Nidra, slaap van de Yogi’s heeft een bijzondere ontspannende en balancerende werking. Het heeft een bijzondere invloed op ons slaapgedrag en onze algehele gezondheid. Je kunt wel tot vier uur slaap inhalen met een half uurtje Yoga Nidra. Door het regelmatig te beoefenen leert je lichaam anders om te gaan met slaap en stress.  

Wat kun je verwachten:
Tijdens de beoefening van Yoga Nidra (liggend op je matje), lijkt het af en toe alsof je slaapt, maar je functioneert op een dieper niveau van bewustzijn.  Als deelnemer zullen je hersengolven zich tussen ‘alfa’ (meditatie) en ‘theta’ (droom) staat begeven, waardoor je hetzelfde ervaart als wanneer je onder hypnose wordt gebracht. En in deze staat kunnen hele magische dingen gebeuren. Je kunt tot nieuwe inzichten komen, diep opgebouwde stress en blokkades loslaten, verstopte emoties terugvinden en een uniek level van ontspanning en leegte ervaren.

In deze XL editie bespreken we hoe je Yoga Nidra in je leven kunt integreren en gaan we extra lang ontspannen.

Wanneer? Zondag 9 juli van 16:00 – 18:00u 
Door wie? Eliane Bernhard
Investering? €20,- voor niet-leden en gratis voor leden (geen daluren of rittenkaart). 
Waar? Bluebirds
Voor wie? Beginners en ervaren, op zoek naar een hele ontspannen en bijzondere ervaring
Waarom? Omdat Yoga Nidra elke keer weer als een kadootje voor jezelf voelt
Meenemen: Chillpak

Opgeven voor de Yoga Nidra XL kan hier.  In juli volg je extra lange yogalessen bij Bluebirds. Naast Yoga Nidra XL op 23 juli Yin XL van Valence en op 29 juli Yoga XL van Daniella.