fbpx

Zorgen voor jezelf: Inspiratiesessie ‘Opladen met voeding & yoga’ op 9 januari

Vanmorgen in de yogales benoemde de docente voor mij iets wezenlijks. Het ging over het maken van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Of eigenlijk over dat niet te hoeven doen.

Goede voornemens heb je vaak vanuit de overtuiging dat je nu iets niet goed doet. Je eet niet gezond genoeg, het wordt echt tijd om dit te veranderen. Of je bent steeds zo druk, je moet eindelijk eens wat meer tijd voor jezelf nemen. Maar eigenlijk ga je er dan steeds vanuit dat wie je bent of wat je doet niet goed is. Een hard en somber uitgangspunt, dat niet eens klopt.

Is het niet veel mooier om dit jaar in plaats van resultaatgerichte doelen, zachtere intenties te hebben voor datgene wat je graag zou willen doen en ervaren? Op welk pad wil jij je ontwikkelen? Ga je je verdiepen in gezonde voeding? Wil je wat vaker naar een yogales? Vanuit een mildere energie is het niet nodig om jezelf voor je kop te slaan wanneer je weer eens niet hebt gedaan wat je je hebt voorgenomen of een oliebol teveel hebt gegeten. Als je stil staat bij wat je echt wilt, gaat het vanzelf wel kriebelen en ontstaat de ruimte om jezelf te ontplooien.

Inspiratiesessie dinsdag 9 januari 2018

Misschien is jouw intentie wel om dit jaar goed voor jezelf te zorgen. Om je daarbij te helpen organiseer ik samen met YogaNanda de inspiratiesessie ‘Opladen met voeding & yoga’ op dinsdagavond 9 januari bij Bluebirds.

Deze inspiratiesessie is ontwikkeld om de cirkel van stress en vermoeidheid te doorbreken, door gezonder te gaan eten en beter te ontspannen. Het eerste deel bestaat uit een workshop over hoe je met voeding meer energie krijgt en hoe je dit een beetje handig kunt aanpakken. Het tweede deel is een yin yogales. In deze milde vorm van yoga blijf je langer in houdingen, waardoor je de kans hebt om je aandacht te richten op je lichaam, emoties en gedachten. Een mooi moment om te voelen wat jij dit jaar nodig en je op je intenties te focussen.

Aanmelden

Ben je erbij? Kaarten zijn 25 euro.  Hier lees je meer en blijf op de hoogte via Facebook

-Interesse in persoonlijk voedingsadvies van Laura? Kijk hier!–