fbpx

Zwanger? Blijf jezelf verwennen!

Zwanger? Blijf jezelf verwennen!

Hoe lang ben je al zwanger? Een bijzondere en intense periode in je leven volledig in het teken van verandering. Omgaan met die verandering kan een uitdaging zijn, maar wordt makkelijk als je goed voor jezelf blijft zorgen. Hoe?! Zo!

Een heerlijk ontspannen zwangerschapsmassage
Door de veranderingen in je hormoonhuishouding en je lichaam kun je sneller moe worden of last krijgen van lichamelijke klachten, zoals pijn in de nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slecht slapen, hoofdpijn en misselijkheid. 
Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. Het kan de zwangerschap aangenamer maken en de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling verminderen. Een speciale zwangerschapsmassage boek je bij Hilde van Roots. Zij tovert het Bluebirds huisje om in een spa op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Zwangerschapsyoga
Blijf in flexibel en in contact met adem en lichaam door middel van zwangerschapsyoga. Op 6 mei gaat de 6-weekse cursus zwangerschapsyoga van start. Deze wordt gegeven door Emma, die zelf ook in verwachting is van haar eerste kindje. In deze cursus ligt de focus op beweging, ademhaling en ontspanning. Het is zo ingericht om op een veilige, verantwoorde wijze actief en flexibel te blijven tijdens de zwangerschap en het ondersteunt de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden.

Goede voeding 
Goede voeding tijdens je zwangerschap is ontzettend belangrijk. Jij en je baby hebben behoefte aan voldoende voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, eiwitten en vetten. Hiermee zorg je voor een gezonde ontwikkeling van je kindje, ben je fitter tijdens je zwangerschap en herstel je sneller. Wanneer je daarna borstvoeding geeft, verbruik je extra energie en is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan voldoende, gevarieerd en gezond eten. Loka Voeding begeleidt je hierbij met persoonlijk advies, praktische tips en recepten. 

Je kunt terecht voor persoonlijk voedingsadvies van Laura van Loka Voeding. Zij is op maandag en woensdag aanwezig in het Bluebirds huisje.