fbpx

[Zwangerschapsyoga] 6-weekse cursus door Roos

[Zwangerschapsyoga] 6-weekse cursus door Roos

Op zaterdag 4 augustus beginnen we met een 6 weekse zwangerschaps yoga cursus door onze eigen Roos. 
 
Er wordt tijdens de lessen gewerkt aan een zachte en veilige manier van blijven bewegen. Het loslaten van spanning door middel van ademhaling en andere relaxatie technieken. Lessen worden aangepast aan persoonlijke behoeftes. We zijn met een kleine groep dus er is genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en ruimte om elkaar te leren kennen. 
 
De lessen bestaan uit een korte check-in ronde, 75 minuten voor de yoga oefeningen en 15 minuten napraten met een lekker kopje thee.
 
Je kunt meedoen als je al een yoga practice hebt maar ook als je yoga nieuw voor je is. Je kunt meedoen met de cursus als je voorbij de 14 weken zwanger bent. 
 
Roos is een 200hrs gecertificeerd Vinyasa yoga teacher die zich momenteel verdiept in Perinatal yoga volgens de Birthlight techniek. Met alle trainingsdagen en informatie in de pocked brengt ze dit tijdens de cursus in praktijk. 
 
Omdat Roos trainee is bij Birthlight kunnen we deze 6 lessen aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Dit betekent ook dat er tijdens twee van de lessen een andere zwangerschaps yoga docent mee komt kijken en word je gevraagd om aan het eind van de cursus een feedback formulier in te vullen. 

Data:  van 4 augustus t/m 8 september 
Tijden: zaterdag 12:00 – 13:30u 
Investering:  €79,- Mocht je niet alle lessen mee kunnen doen, kun je de les eventueel inhalen bij Roos op woensdagen 17:30 (Relax Flow)

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.